Home Singles IDENTITY X MOONS X SMAED X DEN B – 64 Pt. 8

IDENTITY X MOONS X SMAED X DEN B – 64 Pt. 8

by Ann Cnockaert

Een nieuwe maand en dus ook een nieuwe 64. De 8ste van een serie cypher-achtige tracks die maandelijks zal gereleased worden. Tijdens elke 64 werkt rapper Identity samen met drie andere artiesten aan een track waarin ieder een eigen 16 dropt. Deze keer gaat Identity in zee met de rappers Moons, Smaed en Den B.

Moons, de rapper die Identity in dit deel van de serie mag opvolgen, is de oudste rapper op de 64‘s. Heerlijk om nog eens een authentiek Antwerps accent te horen.
De derde artiest op het nummer is Smaed. Deze verhalenverteller is sinds 2012 actief in de muziekwereld als vocalist en gitarist. Smaed valt op door zijn speciale manier van rappen met een knipoog naar kleinkunst.

Als laatste hebben we niemand minder dan Den B of Biddelo zoals hij ook wel gekend is. Den B weet het leven van de straat, zoals hij het ervaren heeft, om te toveren naar inspiratie en in een drijfveer om het beter te doen.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More