Home Belgisch ICTO – What Now? (Musketeer/N.E.W.S.)

ICTO – What Now? (Musketeer/N.E.W.S.)

by Didier Becu

Vorig jaar verscheen Under Construction, het debuut van ICTO aka Cato Vercammen. Misschien qua timing niet zo verstandig, want mocht dit kleinood niet op het einde van december zijn uitgebracht dan was het sowieso een plaat geweest die in menig eindejaarslijstjes zou staan van artiesten waar je dient naar uit te kijken. In ieder geval in het onze toch, want Cato verkent hiphop op alle fronten. Van pop tot pure urban. De vergelijkingen met pakweg Coely komen dan ook niet zo maar uit de lucht gevallen. Waar rook is blijkt altijd vuur te zijn, en dat is in haar geval niet anders.

What Now is de nieuwe single en die komt met een hoes die alles zegt over de barre tijden waarin we leven. Hoewel de song op zich opbeurend is, hoor je er toch een melancholische ondertoon in die typisch is voor de ICTO-stijl. Over optredens ga we ons nog niet uitspreken, geen enkele artiest die dat nu kan, maar in qauarantainetijden één van de artiesten die je misschien eens kan ontdekken. En later als ze op dat podium staat, ja dan!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More