Home Singles HOUSEPLANTS – Ruins

HOUSEPLANTS – Ruins

by Bart Verlent

Sinds vorig jaar brengen Marino Roosen (Bonfire Lakes), PJ Decreane (Sam De Nef, Rhinos Are People Too)Loes Caels (Rhinos Are People Too), Ewout Decraene (Rhinos Are People Too), Nick Caels (The Haunted Youth) en Bram Gabriëls (Homegirl) onder de naam HOUSEPLaNTS regelmatig een single uit. In 2021 gaven ze een livestreamconcert maar sindsdien heeft de band nog nooit op het podium gestaan. In april komt daar verandering want dan kan je deze huisplanten aan het werk zien op het Ik Zie U Graag-festival in Breda.

© HOUSEPLaNTS

Ook is er op de socialmedia kanalen van HOUSEPLaNTS melding van een album dat zou verschijnen met de naam Escalator. Deze Ruins zou daar misschien een voorproefje uit kunnen zijn. Het is een een zwoele track met warme soundscapes en is zeker het donkerste nummer dat deze band ooit heeft uitgebracht.

Ruins is ondertussen de vijfde single van HOUSEPLaNTS en telkens weer etaleren Roosen en co een andere geluid en vibe. Het is moeilijk te pijlen welke richting de band echt uit wil gaan. Het is alvast zeker dat ze streven naar diversiteit en deze single is weer een ijzersterke song.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More