Home Belgisch HOMEMADE HAND GRENADE – Couchsurfing

HOMEMADE HAND GRENADE – Couchsurfing

by Hans Verhoeven

Dit is het allerminst vervelende verhaal van wat jongens die zich verveelden en dan maar een groepje begonnen. Homemade Hand Grenade, titel dekt lading. Ja broeders, ja zusters, dit is lawaai van het betere soort, om de verveling tegen te gaan die in levens allerhande sijpelt, ook in het jouwe.

Hun invloeden? Stempelkaarten. Wat Queens of the Stone Age maar ze staan niet in de zandstormen van woestijnen te spelen. Ze doen het hier, bij ons. Aaargh!!!

Nee, niet bang zijn. Het is gewoon lawaai maar niet gewoon lawaai. Ze menen het. Het is hun eerste singeltje en het is een geweldig singeltje en in tegenstelling tot wij ons verleden, hebben zij hun toekomst.

Wat zal komen, zal komen. Dit is gewoon goed, opwindend, zoals rock-‘n-roll hoort te klinken en te zijn. Waarbij we hier ons pleidooi voor Homemade Hand Grenade afsluiten. Laat hen los, edelachtbare. Laat hen vooral los.

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More