Home Singles HI HAWAII – Bruxelles

HI HAWAII – Bruxelles

by Ann Cnockaert

Hi Hawaii, het project van muzikale veelvraten Jens Bouttery en Lennart Heyndels, brengt een zelfverklaarde BrusselsExperimentalFizzPopExplosion, opgebouwd uit drums, basgitaar en synths. Twee rasmuzikanten, gewapend met een arsenaal aan instrumenten, met een ongeziene precisie mikkend op jouw trommelvliezen.

(c) Kris Croonenberghs

Voor hun debuutalbum The List, hebben ze hun klank uitgebreid met koperblazers, fluiten en strijkers die blenden met de modular synths die ze vrolijk tweaken. Het resultaat is een ongebreidelde persoonlijke trip met het aura van een flipperkast die je misschien aan het dansen, lachen en huilen maakt tegelijkertijd.

Bruxelles, de tweede single van hun debuut, is een associatieve wandeling door de straten van Brussel. Een lijst van objecten, ideeën, gedachten en zegswijzen die de Europese hoofdstad in zich heeft en die het ambigue en enigmatische gevoel beschrijven waarop je kan stuiten wanneer je in deze stad woont. Een liefdesverklaring aan de stad Brussel.

Facebook

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More