Home Belgisch FLOUE RANDJES – Kronkels (Natural Candy)

FLOUE RANDJES – Kronkels (Natural Candy)

by Nel Mertens

Yannick Aerts, de helft van het duo Yonder Trips en zanger en gitarist bij Red Bugs, brengt zijn solowerk als Floue Randjes. Onder die veelzeggende naam laat hij zijn eerste single Kronkels horen en die klinkt – op een kort jabbertalk-je na – helemaal instrumentaal relaxed.

We laten ons verleiden door de floue frisheid en instrumentale humor (ja, volgend ons is dit best mogelijk). Kronkels lijkt opgebouwd uit verhalende synths die op geen enkel moment naar een pointe lijken te leiden, maar vol lentedauw, gefluit en sprankeltjes hoop zitten. Dat alles gevat in een nummer dat je dromend energie bezorgt!

De bijhorende videoclip vol humor, laat een heel scala aan mogelijke nieuwe coronahobby’s zien, die Aerts – soms onderhevig aan de wat van Murphy – toch met alle gemak uitprobeert. Misschien is keyboarddarts, gitaarfietsen, versterkerspringen, redder aan het synthesizer-fonteintje… wel iets voor jou?

Een exacte releasedatum is nog wat flou, maar het debuutalbum van Floue Randjes verschijnt binnenkort op cassette bij het label Natural Candy.

Facebook Yannick Aerts / Soundcloud / Bandcamp Natural Candy

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More