Home Singles HARING FEAT. NIGHT WORKS – Furnace (City Tracks)

HARING FEAT. NIGHT WORKS – Furnace (City Tracks)

by Bart Verlent

Haring is het muzikale alter ego van de Brusselse bedroom producer en oprichter van het City Tracks Label Yann Attia. In 2014 brak Haring door met het nummer Us, dat werd opgepikt door Dior als soundtrack bij een van hun campagnes. Vorig jaar bracht Haring zijn tweede album Blurred uit waarin hij op één nummer samenwerkt met Gabriel Stebbing (Metronomy, Christine and the Queeens en Night Works). Dat was zo’n succes dat Stebbing op de nieuwe single terug te horen is.

©Artwork photography by Lisa Sallustio & Pauline Doméjean

Haring neemt ons met Furnace mee op een donkere mysterieuze reis. Het nummer is een mooie zelfreflectie die rustig opbouwt naar een hoogtepunt. De warme stem van Stebbing begeleidt ons op deze bijzondere trip waarvan subtiele beats en zweverige soundscapes de basis vormen.

Het nummer lijkt op te bouwen naar iets maar bereikt nooit echt een hoogtepunt. Na bijna 3 minuten stopt het abrupt net op het moment dat we de explosie verwachtten van dit pakkende pareltje. Van ons mag Haring van deze Furnace een 12” versie maken die dubbel zo lang duurt.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More