Home Singles DENNIS – Empty (UhmYeahSure Records)

DENNIS – Empty (UhmYeahSure Records)

by Bart Verlent

Sinds vorig jaar maken Vincent Das, Laurens Vlaeyen en Yanis Lachiri onder de naam Dennis, naar eigen zeggen, een eigenzinnige mix van indie, punk en surfgrungepunk. Aangezien de drie leden naar de 30 jaar huppelen, hebben ze nu een nummer gemaakt waarin ze op zoek gaan naar de betekenis van het volwassen leven.

© Dennis

Het Diestse rocktrio bracht vorig jaar de singles Dennis en Weekend uit. Met Empty gaan ze iets dieper. Op deze nieuwe stelt de band vast dat het leven behoorlijk “empty” is en dat dat eigenlijk helemaal oke is. Meer nog: als er schoonheid in de leegte te vinden valt, dan kan dat maar beter gevierd worden.

Empty is dus een vrolijke ode aan de leegheid van het leven. We krijgen een bijzondere mix van lo-fi slackerrock met een grunge randje, en deze combinatie werkt heel aanstekelijk. Deze kerels zijn waarschijnlijk nog niet aan de volwassenheid, maar who cares! Als ze zo’n zalige songs blijven maken, maakt dat niets uit.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More