Home Singles HANNAH JADAGU – What You Did (Sub Pop/Konkurrent)

HANNAH JADAGU – What You Did (Sub Pop/Konkurrent)

by Hans Verhoeven

Ze komt uit Texas, woont in New York en klinkt op deze What You Did heel Engels. Dat is een hele prestatie voor iemand die net haar middelbare school afgemaakt heeft (niet letterlijk ‘afgemaakt’, ook al komt ze dan uit Texas).

©Hannah Jadagu

In mei verschijnt haar debuutlp en dit is daaruit reeds de derde single. Ze is daar goed in, in singles maken. What You Did trapt af met een moordriff, een drein vanuit een drilboor, tot ze zelf rust inbouwt met vocalen die dromerig zijn maar ook weer snoeihard uit weten te halen: “Act like it’s best if we make amends, but I don’t wanna talk to you again.” De wereld zit nu eenmaal vol met slechte mensen.

Maar dit is goed, héél goed, en Hannah Jadagu – ze stond al op Roskilde maar blijft nu nog even in haar States – gaat een hele grote worden en als ze dat niet wordt eten wij hier een Doc Martens op. Bel alvast een gerechtsdeurwaarder. Wacht nog wat met die ambulance. Want ze zál groot worden, geloof ons nu voor één keer, zeg!

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More