Home Singles GUY VERLINDE – The Way You Are (R&S Music)

GUY VERLINDE – The Way You Are (R&S Music)

by Bart Verlent

Sinds zijn zeventiende staat bluesveteraan Guy Verlinde al het podium. In normale tijden speelt Verlinde jaarlijks zo’n 150 concerten in binnen- en buitenland. Op diezelfde optredens verkoopt hij dan elk jaar zo’n 2000 cd’s/lp’s. Allemaal inkomsten die hij misloopt door covid-19. Zowel financieel als mentaal is dat voor Guy heel zwaar. Maar hij blijft niet bij de pakken zitten.

Met zijn laatste centen nam hij de single The Way You Are op in eigen beheer. Een nummer over onvoorwaardelijk liefde en een lichtpunt voor veel luisteraars in deze bevreemdende corona-dagen. Wat altijd mooi meegenomen is nu Valentijn dichter bij komt.

Verlinde stapt met dit nummer volledig uit zijn comfortzone. Het is een breekbare akoestische song geworden met mooie warme strijkers. Verwacht geen stevige blues maar wel een pure liefdesballade.

The Way You Are is een knappe song waarin Verlinde op bewijst dat hij niet alleen pure blues nummers kan schrijven. Hopelijk krijgt hij met deze single de aandacht die hij verdient.

WEBSITE

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More