Home Singles GUY VERLINDE – Keppe, ‘K Zien Ier Voe Joen

GUY VERLINDE – Keppe, ‘K Zien Ier Voe Joen

by Ann Cnockaert

Guy Verlinde zingt normaal uitsluitend in het Engels, waardoor zijn vader Raf nooit echt begrijpt wat er wordt gezongen en enkel kan genieten van de muziek. Aangezien deze single voor zijn vader is, vertaalde Guy de originele tekst en nam speciaal voor hem een West-Vlaamse versie op. Het maakte zijn vader zo trots en dolgelukkig dat Guy besliste om Keppe, ‘K Zien Ier Voe Joen uit te brengen als single.

Na een lange, moeilijke periode van zorgen voor zijn dementerende vrouw en haar overlijden, vond de vader van Guy
Verlinde half 2019 een nieuwe liefde op de dansvloer van de legendarische danszaal La Palma in Gits. Sindsdien lacht het leven hen toe en genieten ze volop van de herwonnen liefde. Samen zijn ze zo ontwapenend mooi dat Guy er de song I’m Your Man over schreef, die in september zal verschijnen op zijn nieuwe album.

Guy is een grote fan van de New Orleans jazz- en blues brassbands. Het aanstekelijke ritme en avontuurlijk gebruik
blaasinstrumenten geven hem steevast een positief en zomers gevoel. Deze sound past perfect bij dit mooie liefdesverhaal en de geanimeerde videoclip brengt je meteen in de sfeer.

We kunnen best geloven dat Verlinde senior trots is op zijn zoon

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More