Home Belgisch GROUND NERO – In The Blood

GROUND NERO – In The Blood

by Yves Van der Straete

Groot was onze consternatie deze week toen bekend raakte dat de leadzanger van Ground Nero de band ging verlaten. Gwijde Wampers met zijn machtige stem, charismatische présence en sympathieke kop die het podium en ver ernaast vulde, verlaat Ground Nero.

© Ground Nero

De keren dat we ze live zagen, staan in onze hersendatabank gegraveerd als beste concertmomenten ooit. Ground Nero staat voor fantastische songs, een podiumbeest en mooie live performances. Ground Nero zonder Gwijde “De Eerste”? We dachten dat het gedaan was. En dan dezelfde dag komt de voorstelling van een nieuw nummer. Met een nieuwe zanger. We hadden al geen zin om het te beluisteren, zo groot was onze teleurstelling.

In The Blood dus. De track is minder zwaar en bezwerend als het vorige werk, maar toegankelijker voor een breed scala oren die graag naar Sisters, Mission en The Fields of The Nephilim luisteren. En een bloedmooi lied dat op hetzelfde niveau staat ook.

Laat nu ook het stemtimbre van de nieuwe zanger goed samenvallen met Wayne Hussey, Carl McCoy en Matthew Carl Lucian van de band Suspiria. Heel toffe song die vraagt naar meer werk, en naar de naam van die zanger die momenteel nog niet gekend is…

Je kan In The Blood aankopen via de BANDCAMP van Ground Nero.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More