Home Singles DJANGO DJANGO – Free From Gravity (Because Music/Caroline)

DJANGO DJANGO – Free From Gravity (Because Music/Caroline)

by Bart Verlent

De Engelse artrockband Django Django blijft altijd zoeken naar een nieuw geluid. Deze kerels willen zich absoluut niet herhalen. Op 12 februari verschijnt hun vierde langspeler Glowing In The Dark die volledig in het teken staat van de ontsnapping aan het alledaagse. Dat konden we al horen aan de psychedelische singles Spirals en Glowing In The Dark die ons meenemen op een bijzondere trip.

(c) Django Django

De derde single Free From Gravity klinkt zweveriger dan de vorige singles. Ook al gooide deze Londense band wat psychedelische geluidjes in de mix. Het is het perfecte nummer om terug met de voeten op de grond te landen na een intense trip. Ook al zien we in de bijbehorende clip van regisseur Jim Canty vreemde marsmannetje opduiken.

Na deze Free From Gravity zijn we nog meer benieuwd naar het album. Op de te verschijnen langspeler staat ook een duet op met Charlotte Gainsbourg, waar we zeker ook naar uitkijken. Iets zegt ons dat het weer een stevige trip gaat worden.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More