Home Singles GRAHM – Spaces

GRAHM – Spaces

by Bart Verlent

GRAHM is het project van Robrecht Van Rompuy en Micha van Amsterdam (ook bekend als Aemn Break). Dit duo gebruikt muziek om te communiceren. Het speelterrein van GRAHM is hypnotiserend en onvoorspelbaar, soms dromerig dan weer rechttoe rechtaan met strakke beats en organische ritmes.

© GRAHM

Vorig jaar bracht het duo de single Easier en de debuutep Chaos + Fractals uit. Nu hebben ze nieuw werk klaar. Dit voorjaar brengen ze drie singles uit. Het wordt een trilogie over escapisme, rusteloosheid en leven in het nu.

Spaces is de eerste single uit deze trilogie en is een ode aan muziek als middel om naar een andere wereld te vluchten. Het is de bedoeling om met dit nummer even alles los te laten, rond te zweven in je eigen kosmos en het “nu” even te vergeten.

Het nummer begint met een droge discobeat en een old school baslijn. Daarna opent het nummer geleidelijk met dromerige synth-geluiden en krijgen we een aanstekelijke groove.

Echt uniek is Spaces niet, maar om even de corona-miserie te vergeten en weg te dromen naar betere tijden is deze dancetrack uitermate geschikt.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More