Home Singles GRAHM – Mass Diffusion (Eigen Beheer)

GRAHM – Mass Diffusion (Eigen Beheer)

by Bart Verlent

GRAHM is een samenwerking tussen muzikant, componist en landschapsarchitect Robrecht Van Rompuy en Micha van Amsterdam, die een achtergrond heeft in audiovisuele kunsten en een diepgaande liefde heeft voor alles wat gesampled en gerecycleerd is. Beiden gebruiken ze hun muziek om te communiceren. De heren maken de connectie tussen hypnotiseren en onvoorspelbaarheid, tussen dromerig en rechttoe rechtaan, tussen strakke beats en organische ritmes.

Dit voorjaar brengt het duo drie single uit die een trilogie wordt over escapisme, rusteloosheid en leven in het nu. Na Spaces is Mass Diffusion hun tweede single. Deze track gaat over de ontsporende zoektocht naar je roots. Hoe meer je zoekt, hoe meer je afdwaalt van je doel, waardoor het zicht op je bestemming vervaagt. GRAHM maakte opnieuw een stevige danstrack met stevige beats en pompende bassen. Door de zachte, intieme strofen bouwen ze het nummer mooi op en is het zeker geen monotone danstrack.

Net als hun vorige single is Mass Diffusion het perfecte nummer om aan het dagelijkse leven te ontsnappen. Waarschijnlijk is dat voor de heren van GRAHM ook de bedoeling, voor de perfecte escape-soundtrack zorgen.

FACEBOOK/LUISTERLINK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More