Home Singles GOUDI – Wind In M’n Hart (Citysound)

GOUDI – Wind In M’n Hart (Citysound)

by Bart Verlent

Het is alweer even geleden dat we nog iets nieuws van Goudi te horen kregen. Vorig jaar zou Goudi-bezieler Pierre Goudesone zijn vierde soloalbum uitbrengen maar ten gevolge van corona besliste hij om elk nummer apart als single te releasen, in plaats van het album op de markt te brengen. Het is ondertussen een dik half jaar geleden dat we de laatste single Makkelijk Gezegd te horen kregen.

© Goudi

De nieuwe Goudi-single Wind In M’n Hart, of zoals Goudesone in het Ostends zingt “Wiend in mein erte”, is een ode aan vriendschap en liefde. Op deze song werkt Goudesone terug samen met zijn trouwe kompanen: Ron Reuman op drums en productie, Hans Helewout op sax, Luc Van Lieshout op trompet en Hebe die de backings voor haar rekening neemt.

Het is een heel gemoedelijk nummer met rijke arrangementen waarop Pierre, op zijn coole manier die nog steeds iets weg heeft van Serge Gainsbourg, zijn teksten inzong. Het is een song met een weemoedig gevoel, totaal anders dan we van Goudi gewoon zijn. Hij verrast ons volledig door uit zijn comfortzone te treden en een totaal andere kant van zichzelf te laten horen.

De knappe sfeervolle clip die perfect past bij de muziek is van de hand van Kris J.Y. Verdonck, en werd natuurlijk opgenomen in Oostende.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More