Home Singles GOODBYE WONDER – Daydream

GOODBYE WONDER – Daydream

by Bart Verlent

Henri Vervaeke kennen we als drummer van Billy en Sgt. Lesley maar de man heeft nu ook zijn solo-project. Als Goodbye Wonder ontpopt Vervaecke zich tot songschrijver die dansbare indie-synthpop maakt met een vleugje melancholie en wanderlust. Zijn liedjes en geluid zijn beïnvloed door Beach Fossils, Blondie, Hazel English, M83 en Castelbeat.

© Goodbye Wonder

De debuutsingle Daydream gaat over het verlangen naar iemand waarop je smoorverliefd bent. Je gaat helemaal op in dat gevoel, ook al weet je dat je gevoelens nooit beantwoord zullen worden. Daardoor verlies je alledaagse dingen uit het oog waarvan je weet dat ze je meer geluk brengen dan de zinloze situatie waarin je je bevindt.

Daydream is een dromerige indietrack met een onbezorgde feelgoodvibe die wel wat heeft van The Charlatans. Het is een erg aanstekelijke single die heel verslavend werkt. Een debuut om in te kaderen.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More