Home Belgisch GLORIA GUTTER – Kind Of Fine

GLORIA GUTTER – Kind Of Fine

by Ann Cnockaert

Nadat ze basgitaar had gespeeld voor diverse songwriters zoals Iskander Moon, Arend Delabie en Aarde Aan Daan, besloot Hanne Vandekerckhove dat het tijd was om uit de veilige schaduw te stappen. Onder het pseudoniem Gloria Gutter brengt Hanne haar debuutsingle Kind Of Fine uit.

Zoals dat vaak gaat, was het een of andere loser die haar hart brak en haar aanspoorde om haar eigen lied te schrijven. Het resultaat is Kind Of Fine, een rechttoe rechtaan liefdeslied met invloeden van Daughter, Eefje De Visser en Bon Iver, aangevuld met een flinke dosis persoonlijke kwetsbaarheid van Hanne zelf. Zonder opsmuk, gewoon recht voor zijn raap.

Voor dit project ruilde ze haar bas in voor een gitaar en nam het nummer op in de slaapkamerstudio van Baptiste Navarro (WHORSES). Hanne brengt met Kind of Fine een authentieke en oprechte single uit. We kijken ernaar uit om te horen welke schitterende nummers er nog zullen komen.

Facebook – Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More