Home LiveFoto's ZEBRALAMAWONDERJOHN Lichtervelde, De Piraat (09/06/2021)

ZEBRALAMAWONDERJOHN Lichtervelde, De Piraat (09/06/2021)

by Johan Vanparys

Woensdag 9 juni, de eerste dag van de belgische covid-versoepelingen, wordt in Café De Piraat in Lichtervelde gevierd met de Try-out van het nieuwe project van Peter Slabbynck, zanger en bezieler van Red Zebra.

Het is een mix van de beste songs van Red Zebra, De Lama’s, The Boy Wonders en The John Lennon Rifle Club, niet toevallig allen bands van Peter Slabbynck.

De kleine bezetting, Peter bijgestaan door Sam en Hazy, maakt het voor de band mogelijk om op te treden op kleinere locaties.

Een van de charmes van zo’n intieme optredens, is het directe contact tussen muzikanten en het publiek. Peter praat de nummers aan mekaar met speciale weetjes over zijn nummers en opmerkingen en vaststellingen over van de plaats waar hij optreedt.

De meeste nummers komen uit het arsenaal van Red Zebra maar Fire In The Belly van The Boy Wonders, Wanna Be Adopted by Madonna en Panic On A Plane van John Lennon Rifle Club, De Ideale Penis en Blijf Binnen van de Lama’s en vele andere nummers maakten dit tot een boeiende en gevarieerde gig.

Eindelijk weer echte live-optredens.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More