Home Belgisch GAMINCONNU – Voids

GAMINCONNU – Voids

by Ann Cnockaert

Ewout Janssens, ook bekend als Gaminconnu, heeft als muzikant aan verschillende projecten gewerkt, waaronder IKRAAAN, Mia Lena en Leblanc. Maar nu is hij klaar om de wereld kennis te laten maken met zijn eigen project. Zijn nieuwste single Voids biedt een voorproefje van wat hij in petto heeft.

©Mayli Sterkendries

Op zijn schrijftafel, die tevens fungeert als zijn piano, vind je halfvolle kopjes koffie, een fles rode wijn en een smeulende sigaret in een asbak. Gedreven door het verlangen om het comfort van thuis achter zich te laten en de stad te verkennen, schrijft Gaminconnu over het bijna bereiken van dromen, de val in duisternis, en zowel de ruige als prachtige kanten van het stadsleven. Het is een soundtrack voor onzekere en bizarre tijden.

Voids begint met een filmische intro en vervolgt met een zangstijl die een boeiende mix is van spoken word en hiphop. Het refrein wordt gekenmerkt door melodieuze zang met een zweem van melancholie, en halverwege het nummer komt er zelfs een aangenaam gitaarriedeltje langs.

Gaminconnu is momenteel bezig met de productie van zijn allereerste ep die binnenkort wordt uitgebracht.

Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More