Home Belgisch G A U S S – All By Myself (Eigen Beheer)

G A U S S – All By Myself (Eigen Beheer)

by Didier Becu

Artiesten vervelen zich en de podia lijken verder weg dan ooit. Een periode die heel wat muzikanten inspireert om zogenaamde lockdownsongs op te nemen. Momenteel verzuipt de luisteraar in het aanbod en denkt iedereen die in zijn huiskamer een instrument liggen heeft, ons te moeten lastigvallen met zijn, haar of hun kunnen. Gelukkig blijft kwaliteit wel bovendrijven en dat vind je die zoals steeds in originaliteit terug. Dat blijkt ook uit deze cover die G A U S S in opdracht van Knack Focus uit hun mouwen toverde.

Hun tweede album Heartbeat miste de nodige aandacht door het welgekende virus, maar is nu te vinden op de streamingdiensten en je tijd meer dan waard en wie weet ook je geld om nadien een fysiek album aan te kopen.

G A U S S is een duo gevormd door Mati Le Dee en Emile Sertyn. De twee maken het zichzelf niet al te gemakkelijk want in hun synthpop zijn ze altijd op zoek naar dat tikkeltje meer waardoor hun oorwurmen iets meer luisterbeurten nodig hebben.

Dat tikkeltje meer hoor je nu ook in de cover van All By Myself. Gezongen door Mati. Uiterst knap gedaan, pakkend (zeker met de emoties die we nu beleven) en van Eric Carmen is er nog maar weinig sprake, van Céline Dion nog minder.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More