Home Belgisch FROZE – Witte Wolke (Eigen Beheer).

FROZE – Witte Wolke (Eigen Beheer).

by Bram Langmans

Wij vertelden u hier nog niet zo lang geleden over de reeks audiovisuele Brieven Uit Brussel die Froze sinds kort heeft gelanceerd, en nu heeft de rapper met Witte Wolke ook de eerste van vier nieuwe singles uitgebracht. En laat ons maar meteen eerlijk zijn: dat smaakt naar meer!

“Ge moet blijven geloven / in uzelf / ook al lijken uw dromen / zo ver weg / als ge u ogen sluit… / dan zie ik het voor me / geloof me / Ma af en toe / zit ik de mijmeren / en twijfel ik / een heel klein beetje / aan mezelf / een heel klein beetje / maar het helpt / een heel klein beetje / als ge zegt / dat het wel zal overwaaien… Witte Wolke.”

Witte Wolke is een ongecompliceerde, vrolijk zomerse popsong over durven dromen en geloven in jezelf, doorspekt met die heerlijke Froze flows en poëtische, introspectieve teksten. De track kreeg een gastbijdrage van Joppe Tanghe op refreintjes en gitaar, en de productie is van Emile Ryckebusch. Wat ons betreft smaakt dat vooral naar airplay op uw favoriete radio of streamingdienst.

“ik wil / enkel de mooie letters en woorden / schrijven we goeie dingen / dan sterven we nooit meer als / Luc De Vos / of Herman De Connick / en da’s de echte beloning”

Voila, die jongen begrijpt zijn vak. Meer hebben wij daar niet over te zeggen: Wij kijken ondertussen alvast uit naar de volgende.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More