Home Singles FRAGMENT – In The End

FRAGMENT – In The End

by Nel Mertens

“Nu eens wild om zich heen slaand, dan weer zachtjes trillend als een espenblad, zoeken de songs hun doelwit: het hart van de muziekliefhebbers van vandaag”, lezen we op hun Vi.Be-pagina. En zo is het maar. De Gentse postpunkband Fragment vond opnieuw de weg naar ons hart, want met een nieuwe single kondigen ze de komst van hun album There’s A Riot Goin’ On – de opvolger van hun debuutep And Then I Fell Apart – aan!

Foto door © Wouter De Sutter

“In the end we can’t go on…”
Je hoorde het nummer in de voorbije week misschien al opduiken op Radio Willy, maar ondertussen kan In The End in alle huiskamers door de boxen knallen. Met een hoog Joy Division-gehalte, horen we de urgentie in het drumwerk, de rollend diepe baslijn, de voortstuwende gitaar en zanger Christope’s stem bitsig weerklinken.
“We lack the courage to be cowards.”

Deze donkergestemde song van Christophe Scheire (zang), Phillippe Gunst (gitaar, toetsen), Geert Bonne (drums) en Piet Geldhof (bas) komt met een ongelofelijk knap esthetische videoclip. Tom Gunst nam de camera ter hand en de clip werd geproducet in Filmstudio Het Peloton in Destelbergen. Erg strak en in kleur, hoewel zwart/wit toch nog steeds hét kleurenpalet van de band blijft.

Zin in live? Dat kan!

Facebook Instagram / Spotify

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More