Home Singles FORTRESS – Do It Again

FORTRESS – Do It Again

by Bart Verlent

Van Fortress zijn we gewoon dat ze dromerige/sensuele electro tracks brengen maar met deze Do It Again komen Hanne Torfs, Nils Tijtgat en Ruben den Brok toch iets steviger uit de hoek. Blijkbaar verlangde het trio er al die maanden ook naar om terug op de dansvloer te staan. Ze hebben daar dan zelf maar een soundtrack bij gemaakt.

© Fortress

Deze extreem dansbare song is een ode aan de passie, een oproep om het vuur in jezelf aan te wakkeren en het avontuur nooit te laten uitdoven. Dat doen ze met met een song die langzaam opbouwt naar een stevige climax. Do It Again begint vrij rustig met een stuwende synthbas maar wat later knallen de stevige beats ons tegemoet. Torfs zong met veel passie het nummer in en de drive zit er volledig in. Deze zalige danstrack eindigt met een instrumentale apotheose die je meesleurt naar een donkere, verhitte club.

Of Fortress volledig voor deze stevigere dance-richting zal kiezen is maar zeer de vraag. Maar het is wel een aangename afwisseling met het meer dromerig materiaal dat ze normaal afleveren.

De beelden van deze clip zijn afkomstig van de concertfilm die het trio begin juli uitbracht, die opgenomen is door Hanne’s broer Tijs Torfs in muziekcentrum Trix. Op 21 oktober kan je Fortress eindelijk ook terug live aan het werk zien in deze Antwerpse muziektempel.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More