Home Singles FORGET SOON STARGAZER – Alexis (Feels Like Friday Records)

FORGET SOON STARGAZER – Alexis (Feels Like Friday Records)

by Bart Verlent

Op 7 april verschijnt de debuutep What If We Weren’t van Forget Soon Stargazer, het soloproject van Willem Schellekens van The Lighthouse. De ep werd door Schellekens ingeblikt in de Antwerpse Kabaal Studio met de Nederlandse producer Wouter Vingerhoed (Blanks, Chef’s Special). Huub Reijnders (Bazart, Portland, Tout Van Bien) stond in voor de mixing en de mastering.

© Forget Soon Stargazer

Met de singles Common Sense en Told Me So leverde Willen twee knappe, avontuurlijke singles af. Het onlangs uitgebrachte Not This Again is dan weer een pure danstrack die dicht aanleunt bij het geluid The Lighthouse. Met Alexis gaat hij opnieuw de dansbare pop tour op. De combinatie van de zweverige falset stem en de pompende drumbeat doet ons enorm aan The Weeknd denken.

Wij waren meer te vinden voor het avontuurlijke van de eerste singles. Alexis lijkt toch wat teveel op andere pop bands die dagelijks de revue passeren. Toch is het een fijne, vrolijke en zorgeloze single die de dansbenen in gang zet.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More