Home Singles FNUSSJEN – The Sun Is Still There (W.E.R.F. Records)

FNUSSJEN – The Sun Is Still There (W.E.R.F. Records)

by Björn Comhaire

Wat valt er te vertellen over muziek die vooral de bedoeling heeft om rust te brengen in hoofd en leden van de luisteraar? Behalve dan dat die muziek de bedoeling heeft om rust te brengen in hoofd en leden van de luisteraar?

Weinig, maar dat is dus precies wat FNUSSJEN, de band rond drummer Nicolas Chkifi met Ann Eysermans aan de harp, Christian Mendoza aan de piano en Ananta Roosens op viool, tracht te doen.

Ook in hun nieuwste single The Sun Is Still There kiest het kwartet de weg van de rustige standvastigheid. Een weg die soms al eens verward wordt met de weg door vaagheid.

Er wordt aan snaren gepulkt, op cimbalen getikt en op trommels gewreven en geklopt. Er wordt zelfs een boog(je) gespannen al zal de pijl die ze wegschiet niet al te ver geraken. Of ze doel treft? Geen idee, maar we zijn ondertussen veel te ontspannen om er lang bij stil te staan. En laat ons nu maar met rust, terwijl we de nieuwe van FNUSSJEN nog eens opleggen.

BANDCAMP WERF Records

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More