Home Belgisch ESZRA – Quest To Mars

ESZRA – Quest To Mars

by Filip Verbeeck

Eszra (Joke Derre) die we kennen van Vitamine D. en Oopsie Daisy brengt met Quest To Mars reeds haar derde single uit. Met deze song toont ze zich van haar serieuze kant.

© Stephanie Smeets

Question To Mars opent met een voorzichtig stukje piano dat samen met de zang het nummer opbouwt. De stem van Joke domineert en ze laat horen wat een fantastische zangeres ze is. In dit nummer maakt ze duidelijk dat haar stem niet beperkt is tot een genre.

De toevoeging van een cello maakt de weg vrij voor een sobere, troostende baslijn die een opening creëert voor de stuwende drum. De apotheose van het nummer getuigt van grote kunde.

De song staat symbool voor Jokes strijd met ADD en hoe dit haar leven en omgeving beïnvloedt. De ADD zorgde ervoor dat ze een grote bewijsdrang ontwikkelde. Met dit nummer bewijst ze alleszins dat ze zeer mooie liedjes kan maken en dat ze een ongelofelijke sterke zangeres is. Graag meer van dit!

Check ook de prachtige videoclip.

https://eszra.be/

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More