Home Belgisch EMBRACING FRANKI/ ISOLDE LASOEN – Crying Over You (EFRecords)

EMBRACING FRANKI/ ISOLDE LASOEN – Crying Over You (EFRecords)

by Pieter Walcarius

Embracing Franki, de Gentse crooner pur sang met de charismatische uitstraling, is geen onbekende in het Belgische muzieklandschap. Begonnen als cabaretier, chansonnier en frontman van Frankilizer heeft hij als Embracing Franki in 2019 de ep Sixfold uitgebracht. Het is een album met eigen nummers samen met gastartiesten als Maarten Devoldere (Balthazar/ Warhaus), Leonie Gysel (Arsenal), Gregory Frateur (Dez Mona), Lady Lynn en Klaas Tomme (Ides Moon).

© EFRecords Rick Brands

Crying Over You is de meest recente single waarop Franki vergezeld wordt door Isolde Lasoen. Het nummer opent duister, gevolgd door een synthdeuntje om plots te vervellen in een funky toegankelijk nummer. Franki zet met zijn charmante en passionele zang de toon. Het vocale samenspel met Isolde werkt aanstekelijk en maakt de track nog krachtiger.

We horen zelfs stukken die ons doen denken aan ABBA wat zeker geen toeval is want het nummer werd opgenomen in de Atlantis Studio in Stockholm. Jawel, de vaste opnamestudio van ABBA.

De videoclip werd vorig jaar gefilmd in Kopenhagen en is van de hand van Roen Lommeln en choregraaf Rasmus Olme. De dansers komen volledig tot hun recht op dit leuke funky nummer.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More