Home Singles ELAINE – Duinen

ELAINE – Duinen

by Ann Cnockaert

Elaine is het soloproject van de 21-jarige zangeres, songwriter en (stem)actrice Elaine Hakkaart. Ze schrijft Nederlandstalige liedjes over opgroeien en alles wat daarbij komt kijken en stelt in haar muziek vragen waar misschien geen concrete antwoorden op zijn. Ze omschrijft haar stijl als verhalende alternatieve pop.

De Nederlandse Elaine studeert momenteel Kleinkunst in Antwerpen en is dagelijks bezig met muziek en theater. Geïnspireerd door onder andere Eefje de Visser, Spinvis, James Blake en Wende Snijders werkt zij samen met haar producer Cas Samson aan haar eerste solo ep.

Duinen is een nostalgisch nummer waarin ze terugblikt op haar kindertijd. De heldere, maar breekbare stem van Elaine raakt. Wanneer het niveau van de andere nummers op haar aankomende ep even hoog is, dan zal het niet lang duren voor Elaine doorbreekt. Wij zijn alvast overtuigd!

FacebookInstagram 

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More