Home Singles EAVES WILDER – Morning Rain (Secretly Canadian/Konkurrent)

EAVES WILDER – Morning Rain (Secretly Canadian/Konkurrent)

by Hans Verhoeven

Ach, de eenzame introspectie van het eeuwige muurbloempje… De enige mogelijke omschrijving voor Morning Rain, tweede single van Eaves Wilder, jong en Londens en zelfs zo jong dat ze wachtte tot meerderjarigheid zodat ze zelf haar platencontract kon tekenen want anders deed haar moeder dat voor haar.

© Eaves Wilder

Niemand, niets doet iets voor haar. Het is vrijwillige opsluiting in de slaapkamer van je dromen, en die dromen vangen en uitwerken tot songs. Haar vorige plaatje, I Stole Your Jumper, bevatte dat kruimeltje hoop dat in elk liefdesverdriet schuilt. Maar in dit laat ze de gordijnen dicht. Ze mist hem.

Wilder breekt maar smeekt niet. Dicht zichzelf eenzaamheid toe (geweldige tekst hoor) maar juist daarom hoort ze uit te kijken met dit soort dingen. Morning Rain is mooi omdat stilte nu eenmaal belangrijk is maar, mooi en meedogenloos als wij zijn: je bent nog jong, jongedame. De weg is lang en kronkelt. Men kan niet eeuwig de eigen pijn blijven gebruiken.

Facebook – Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More