Home Concerttip Nieuwe namen voor W-Festival 2023

Nieuwe namen voor W-Festival 2023

by Ann Cnockaert

Eind augustus worden op het Klein Strand in Oostende opnieuw twee podia klaar gezet voor heel wat klinkende namen van rock, new wave en synthpop bands uit de jaren 80. We kregen al een deel van de line-up en die wordt nu verder aangevuld.

Terwijl de zwarte zielen zich uitleven aan de Batcave Live stage met Fields of the Nephilim, Hocico, Pretty Addicted en Velvet Mist, wordt de mainstage er ééntje om duimen en vingers van af te likken.

Op vrijdag opent het grandioze Björn Again het festival om 14h, de perfecte opwarmer voor wat komen gaat. A Flock Of Seagulls en Midge Ure (ex Ultravox), samen goed voor een volledige jukebox meezinghits zetten het feest verder en dé live afsluiter, VILLAGE PEOPLE, laat je vervolgens helemaal uit de bol gaan!

Op zaterdag start de festivaldag met Nik Kershaw, in de vooravond is er Nena die ons allen in 2021 wist te verrassen met een dijk van een concert en als afsluiter THE HUMAN LEAGUE.
Op de Batcave Live stage krijgen we Cold Cave, NNHNM, Solor Dolorosa en Dorsetshire.

Zondag opent Bow Wow Wow en we worden verwend met een lawine van classic hits door Genesis (Classic) featuring Ray Wilson. Op de Batcave Live stage krijgen we niemand minder dan Project Pitchfork, Modern English, When In Rome en Corpus Delicti.

En op zaterdag én zondag blijven de DANCE HALL en THE BATCAVE jullie tijdens en na de live optredens voorzien van de beste tunes!

Kruis dus 25, 26 en 27 augustus alvast aan in je agenda!

In de prijs van een dagticket zit als extra voordeel het gratis Booking Protect Insurance package wat inhoudt dat indien je dient te annuleren voor om het even welke reden je ticket wordt terugbetaald. De full festival (combi) tickets – regular en vip – staan nu aan het reguliere tarief, Booking Protect Insurance is nu optioneel te verkrijgen!

Facebook  Facebookevent Website

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More