Home Belgisch DIVE – Let Me In (Out Of Line).

DIVE – Let Me In (Out Of Line).

by Nel Mertens

Let Me In is ongetwijfeld één van de knapste nummers van Dives’ laatste album Underneath en komt op 18 mei uit in een gelimiteerde versie op vinyl, met twee remixversies van het nummer en twee nieuwe tracks. Voor de fans van Dirk Ivens  een collectors’ item, want het wordt uitgebracht op 180g vinyl en is voorzien van een knap cover-artwork.

Dirk Ivens heeft voor ons in dit genre reeds heel wat betekend : het lijkt alsof zijn muzikale brein een onuitputtelijke bron is die gaandeweg als Belgisch kwaliteitsproduct kan beschouwd worden. De stempel die hij achterlaat op de muziek die hij maakt of waar hij aan mee werkt, is zo typerend en herkenbaar, zowel vroeger bij The Klinik, als nu bij Dive, Sonar, Absolute Body Control evenals in de recente prachtige samenwerking met Riotmiloo. Zijn vooruitstrevende beats die inhaken op, en tegelijk toch ook samenvloeien met zijn hese klank, blijven het doen !

Zowel de Mildreda-remix van Let Me In, als die door Attacke werden nooit eerder uitgegeven en klinken nog meeslepender dan het originele. Voor ons is dit dé muziek om op een undergroundfeestje tegen de vroege ochtend te beseffen dat je met deze beats nog uren kan (of zou willen) doorgaan.

Het instrumentale ambientnummer Hollie dat heel close, meedrijvend warm aanvoelt staat in schril contrast met het rauw klinkende, koud aanvoelende I Remember.

We willen ons niet per se uitspreken over een favoriet nummer, maar hopen deze exclusieve Suicide-cover I Remember te mogen horen op 16 augustus op W-festival in Amougies !

Website
Facebook

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More