Home Singles DECISION – Killosophy

DECISION – Killosophy

by Nel Mertens

Een geketende tijger brult en tiert en rukt zich los… Een gloednieuwe band laat van zich horen. Ze staan binnenkort op het podium van Batlle Of The Bands in Kortrijk, maar Decision laat al voor het eerst hun trashmetalsound klinken in hun debuutsingle Killosophy.

De inspiratie voor deze tekst komt uit het boek Killosophy, Killing Knowledge, Loving Wisdom van songwriter Criss Jami.
“Het gaat in wezen over burgerlijke ongehoorzaamheid en waarom dat van belang is. Het is belangrijk om voor jouw rechten op te komen en je niet zomaar omver te laten lopen”, legt de vijfkoppige band uit.

De twee gitaristen, Bjorn De Cuyper en João Victor Vanso Do Prado, zorgen voor stevige melodieuze riffs, waarop leadzanger Bert Wouters een vrij klassieke heavymetalzanglijn stevig en degelijk neerbrult.

Bassiste Jeanne Vanderdonckt volgt de gitaren, maar ook de zware, massieve drumlijnen van Dempsey Devaere waardoor we een volle, rijke sound (met een vleugje Slayer en Testament) te horen krijgen.

Killosophy is digitaal verschenen op alle streamingplatformen en is een aankondiger voor hun aankomende ep.

Facebook

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More