Home Singles DE HAVILLAND – Much That I Will Be Missing

DE HAVILLAND – Much That I Will Be Missing

by Bart Verlent

Na een zalige ep en een tournee met Dirk De Wachter, Elvis Peeters, Herman Brusselmans, Johan Braeckman, Delphine Lecompte, Annelies Verbeke, Hind Eljadid, Maud Vanhauwaert en Esohe Weyden zijn Rudolf Hecke en Nathalie Van den Meutter, alias De Havilland volledig terug. Het duo is volop bezig hun debuutalbum in te blikken. Much That I Will Be Missing is er het eerste voorproefje uit.

© De Havilland

De tekst van de nieuwe single is van de hand van Hecke, de muziek schreef hij samen geschreven met Pieter Van Dessel van Marble Sounds, terwijl Koen Renders (Buurman, Tom Helsen,…) de productie voor zijn rekening nam. Het nummer gaat over geweld en mededogen in liefde. Jezelf geweld aandoen om een blijvende betekenis toe te kennen aan het gevoel en de ontferming over het al dan niet slagen hierin.

Dat Pieter Van Dessel mee schreef aan het nummer is duidelijk te merken. We horen heel warme arrangementen die charmeren en die ook in de composities van Marble Sounds terug te vinden zijn. Nathalie Van den Meutter zong het nummer wondermooi in met haar ietwat doorleefde stem.

Much That I Will Be Missing is een vrij ingetogen song met een ietwat bombastische break die in zijn geheel vrij indrukwekkend klinkt.

Voor De Havilland is met deze single een nieuwe fase ingezet en dat konden ze op geen betere manier doen. Wat een geweldige nummer is dit, het kruipt echt onder de huid kruipt en laat je niet meer los.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More