Home Singles CONCERTTIP: THE MUDGANG & THE SPANKS op 2/12 in Zaal Goedleven

CONCERTTIP: THE MUDGANG & THE SPANKS op 2/12 in Zaal Goedleven

by Ann Cnockaert

Op 2 december gaat het dak eraf in Zaal Goedleven in Gent met een knallend garagerockfeest met The Mudgang en The Spanks.The Mudgang, ontstaan uit de restanten van de politieke punkband More Action, bracht in 1983 een uniek geluid voort door punk te vermengen met rockabilly en sixties garagepunk. Na een pauze dook de band in 2019 opnieuw op in hun oorspronkelijke ’80s garagerockbezetting en brachten ze tijdens de pandemie een nieuwe plaat uit met meerdere singles die verschillende muzikale stijlen verkenden, van Beatles-geïnspireerde nummers tot bluesy garage-rock.

The Spanks, opgericht in de jaren ’80 door Jan van den Bergh en Rik Tielemans, begonnen als The Wyld en evolueerden naar The Spanks. Ze veroverden de Belgische en internationale muziekscène met hun energieke punkrock. Na een pauze en enkele personeelswisselingen kwamen ze weer bij elkaar, waarbij ze grotendeels vasthielden aan hun vertrouwde geluid.

Dj van dienst is niemand minder dan Dj Wagonman!

Tickets zijn verkrijgbaar via deze link.

The MudgangThe SpanksFacebookevent

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More