Home Singles COLVER – West Coast

COLVER – West Coast

by Ann Cnockaert

Colver is een Brusselse indieband die erg dol is op wilde eenden. De vier jongens van Colver presenteren hun tweede singel West Coast die afkomstig is van Walk Swim Fly, hun aankomende debuutep.

Iedereen die er ooit aan gedacht heeft om de drukte van de grote stad te ontvluchten door een ballingschap onder de zon te zoeken en te leven op het ritme van het komen en gaan van de golven, zal de aantrekkingskracht van West Coast gemakkelijk begrijpen.

Met een videoclip die de reis van de zanger van Colver door verschillende droomscènes ensceneert, zegt regisseur Maxence Gonzalez dat hij “het concept wilde uitbuiten van het loslaten van de barrières die gedurende ons hele leven voor ons staan”. De clip van West Coast is in feite een kronkelende, tragikomische reis, tussen jeugdherinneringen aan de ene kant en materiële en menselijke houvast aan de andere kant.

West Coast is een dromerige indiesong met verfijnde klanken en heerlijke backingvocals die het geheel een extra dimensie geven. Het perfecte nummer om te genieten van de zon die er eindelijk aankomt.

Ben je benieuwd naar de link met de eenden? Lees dan eens het artikel dat een tijdje geleden verschenen is.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More