Home Singles THE MUDGANG – Lack Of Love

THE MUDGANG – Lack Of Love

by Ann Cnockaert

The Mudgang is terug! Na heel wat omzwervingen hebben de volwassen garagerockers elkaar teruggevonden en zijn ze vastbesloten om ervoor te gaan. Lack of Love is de tweede single in aanloop naar het album Goofalicious.

Luc Van den Berghe schreef Lack Of Love toen hij nog speelde bij Soapstone. Het nummer werd nooit uitgebracht omdat de band toen nog zonder platencontract zat. Twintig jaar later werd het opnieuw opgenomen maar met de Mudgang bezetting. De originele Soapstone zanger Tom Derie werd gevraagd om de lead vocalen voor zijn rekening te nemen. Hij deed het in minder dan een half uur. Hoewel Lack of Love een door en door Mudgang nummer is, staat dit nummer heel dicht bij het originele Soapstone geluid.

In de video zie Caroline Clement die de vocals van Tom Derie lipt en tussendoor moeiteloos aan het paaldansen slaat omringd door de rockers van The Mudgang.

The Mudgang kan je live aan het werk zien op 11/09 in The Grand Canyon in Nazareth.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More