Home Singles CLOUDY-OH – Sleep

CLOUDY-OH – Sleep

by Bart Verlent

Het Gentse viertal Cloudy-Oh staat voor escapistische spacepop geïnspireerd door The Beatles, Connan Mockasin en Cyndi Lauper. In december verschijnt hun debuutplaat waarop ze zelf alles deden: de mix, de productie en natuurlijk namen ze zelf de muziek op. Zelfs de videoclips maken ze zelf!

© Cloudy-Oh

Dat is ook zo het geval bij de clip van Sleep, het tweede voorproefje van de nieuwe plaat.

Het nummer gaat over slapen en is opgebouwd rond een dromerige vibe. Natuurlijk zou het Cloudy-Oh niet zijn als er geen avontuurlijke gitaarlijntjes à la Pavement in het nummer zouden verwerkt zitten.

Sleep is echter vooral een erg catchy nummer dat de perfecte soundtrack is om bij weg te dromen als je in de zon ligt en kijkt naar de voorbijglijdende wolkjes.

Op het einde van deze aanstekelijke song klinkt er een a capella outro die we totaal niet zagen aankomen maar het nummer wel iets extra geeft. Ook de clip, een soort van natuurdocumentaire over slaapzakken en volgens de band hun voorlopig ‘magnum opus’, is zeker een absurde meerwaarde.

FACEBOOK INSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More