Home Singles CHARLOTTE ADIGÉRY & BOLIS PUPUL – Cliché (Soulwax Remix)

CHARLOTTE ADIGÉRY & BOLIS PUPUL – Cliché (Soulwax Remix)

by Bart Verlent

Terwijl Charlotte Adigéry en Bolis Pupul heel de wereld inpakken met hun aanstekelijke dance grooves gooiden Stephen en David Dewaele de single Ceci N’est Pas Un Cliché, van het veelgeprezen debuutalbum Topical Dancer, in de mixer. Ze doopten het nummer om in Cliché. De broers staken deze remix al in hun set op het Spaanse Primavera Sound festival in juni.

© Charlotte Adigéry & Bolis Pupil

We hadden een beetje schrik van deze remix omdat het origineel al zo groovy is. Maar de Dewaele Brothers hebben er, met respect voor het origineel, een meesterlijke versie van gemaakt. Ze zetten de sublieme basriff nog meer in de verf en hier en daar voegden ze wat discostrijkers en nog wat vreemde geluidjes toe waardoor het geheel echt subliem klinkt.

Hopelijk spelen 2 Many Dj’s deze remix ook op de Lokerse Feesten op 12 augustus. Charlotte en Bolis staan ook op de affiche en krijgen we die dag misschien wel een live versie van deze straffe remix.

Charlotte & BolisSoulwax

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More