Home Belgisch CAPTAIN KAISER – Post Gig Depression (Bearded Punk Records/White Russian Records)

CAPTAIN KAISER – Post Gig Depression (Bearded Punk Records/White Russian Records)

by Pieter Walcarius

“Punk’s not dead”, zeker in de kempen met bands als Equal Idiots, Crackups, The Priceduifkes,… Alsook Captain Kaiser die al sinds 2016 niet alleen de zandstreek maar ook het binnen- en buitenland onveilig maken met hun energieke premium punk.

Zoals ze zelf zeggen zijn de jeugdhuizen de ruggengraat van de punkscene en een onmisbare schakel in de ontwikkeling van een jonge band. Daarom brengen ze met Post Gig Depression een ode aan de jeugdhuizen. Ze willen hierbij ook een statement maken dat ze vooral het live spelen enorm missen en hunkeren naar betere tijden.

Post Gig Depression is een catchy punk nummer dat lekker zal meegebruld worden en menige vuist de lucht in zal jagen. Rechttoe rechtaan, zonder te veel poespas is wat we horen bij het beluisteren van deze overtuigende song.

De titel hoeft geen verdere uitleg en zal voor heel veel bands herkenbaar zijn. Dit tonen ze in een creatieve videoclip die hun emoties mooi samenvatten en waarbij lege podia vooral de hoofdrol spelen.

Post Gig Depression komt op het nieuwe album The Drovers Inn dat op 12 maart zal uitkomen bij Bearded Punk Records en White Russian Records.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More