Home Singles CANDY (feat. MIRSY & MMPH) – Love Like Snow (Relapse Records)

CANDY (feat. MIRSY & MMPH) – Love Like Snow (Relapse Records)

by Nel Mertens

Hun bandfoto is snoeproze overbelicht. Hun sound laat het tegengestelde horen, want met Love Like Snow, brengt de Amerikaanse elektronisch metalband Candy ons een ferm stukje hardcoremetal. Het is een tweede teaser voor het album It’s Inside You, de opvolger van hun tweede album Heaven Is Here (2022).

Foto © Jason Nocito

De combo van dynamische electro, stevig drumwerk met gitaren en hiphopmetalgrunts (jawel, Candy maakt dat het bestaat!) zorgt voor een energieke trance dancetrack! Het nummer klinkt iets zachter (pas op, die term is nogal relatief) en melodieuzer dan wat we eerder hoorden van Michael Quick (songwriting, gitaar), Zak Quiram (zang, teksten), Steve DiGenio (drums) en Drew Stark (bas).

In Love Like Snow horen we ook MIRSY en mmph aan het werk. Mirsy, het zijproject van Marisa Shriar van Fleshwater, zorgt voor de verzachting in het nummer, met haar zwevende vocals. Mmph – alias van producer Sae Heum Han – zorgde voor de mix en coproductie.

We krijgen er ook meteen een filmisch griezelige kampmuziekvideoclip bij, geregisseerd door Michael Quick van Candy.

Love Like Snow is digitaal verschenen en vind je vanaf 7 juni terug op het nieuwe Candy-album, dat digitaal, op cd, op lp én op tape verschijnt bij Relapse Records en je reeds kan voorbestellen.

Instagram /  Facebook / Bandcamp

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More