Home Belgisch BUN – Two Faced Girl

BUN – Two Faced Girl

by Ine Geldermans

We willen het niet blijven herhalen, maar de huidige situatie brengt heel wat plannen in de war. Daar kan Brecht Vanvyaene, oftwel ‘Bun’, ook van meespreken. Voor de videoclip van zijn allernieuwste nummer, uit op 27/3, vielen de opnameplannen in het water.  Daarom lanceerde hij een oproep via Facebook met de vraag aan iedereen om zichzelf te filmen terwijl ze alleen, of met hun partner, op het nieuwe nummer dansen. Die compilatie zou dan, net zoals in zijn eerste, de videoclip maken.

(c) Tim Vansteelandt

Dat dansen zal heel wat milder zijn dan op de eerste plaat. De vlammende gitaren van Around The Corner maken plaats voor een iets gevoeliger nummer, waar wel nog steeds met invloeden van de betere poprock inzitten. Niet uitzonderlijk, sinds het nummer gaat over een meisje dat elke man om haar vinger draait, terwijl ze hen één voor één laat denken dat ze de enige voor haar zijn.

Het ziet ernaar uit dat de debuutplaat van Bun een toegankelijke throwback organiseert naar de Britpop van de jaren negentig.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More