Home Singles VITO – Wanna Make Love (On The Level)

VITO – Wanna Make Love (On The Level)

by Kris Verdonck

Net na twee weken indianenzomer dropt Vito het zonnige Wanna make Love. Met alles erop en eraan. Een slepende melodie, een meefluitbaar refrein, een Californisch orgeltje, tjak-tjakgitaren met weidse akkoorden en een slide. Enfin, zo’n muziekje dat zelfs je ergste kater de wereld uithelpt, gesteld dat je je iPod aan de praat krijgt.

Vito, bij de Gentse burgerlijke stand bekend als Vito Dhaenens ging in Hansbeke met enkele vrienden samenwonen en muziek maken. Als zoon van Dirk Dhaenens (Derek and the Dirt) kreeg hij Dylan, JJ Cale en andere groten met de paplepel ingegoten. Invloeden die dus wel een beetje komen bovendrijven in dit zondagse nummer. Who cares. De jongen is goed opgevoed.

“Spelen en gaan”, met die filosofie trokken Vito en zijn zeskoppige band naar de GAM-studio met producers Jan Chantrain en  Pim De Wolf achter de knoppen. In maart 2022 verschijnt de debuutplaat op On The Level.  


You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More