Home Belgisch BUBBA – Hot Gurls (Pig Parade Records)

BUBBA – Hot Gurls (Pig Parade Records)

by Pieter Walcarius

Bubba is zo een band waar we hallucinant enthousiast van worden. Bij wijze van eerste teambuilding gingen ze naar een optreden van (Sandy) Alex G. Het eclectisch, inventief collectief uit Gent en Brussel brengt nu hun eerste single Hot Gurls uit. Dit is de eerste van drie thematische nummers, samen The Girl Trilogy.

© Koen Bracke

Hot Gurls opent krachtig en neemt je mee op een drie minuten durende muzikale trip. Het vurige nummer mengt verschillende stijlen en is een meer dan aangenaam hoorstuk. De overgangen vliegen je om de oren en passen heel goed bij elkaar. Roepen, spreken, rappen en zingen, je hoort het allemaal in Hot Gurls. In combinatie met het instrumentale deel maakt het deze song een toppertje.

Volgens zanger Jelle is het nummer geen ode aan knappe vrouwen maar aan de onzekerheid die ze veroorzaken. Het is een meezinger van formaat en in onze glazen bol zien wij al menige meute live enthousiast dansen, roepen, zingen of rappen. De twee opvolgers zullen dit jaar nog verschijnen en we steken niet onder stoelen of banken dat we hier enorm naar uitkijken.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More