Home Singles ISADORE – Cry Me High (Eigen Beheer)

ISADORE – Cry Me High (Eigen Beheer)

by Bart Verlent

Al bestaat de Leuvense band Isadore al een paar jaar, toch zijn ze er vooral dit jaar erg op vooruit gegaan. De band heeft diverse ledenwissels overleefd en bracht in maart de single Snowflake uit waarop ze een volwassen, eigen geluid brengen. Het nummer heeft een knappe, gelaagde sound met rijke arrangementen. We waren benieuwd of de volgende single op dezelfde indrukwekkende lijn verder zou gaan.

© Isadore

Cry Me High begint vrij somber met drums en wordt rustig opgebouwd met eerst de bas gevolgd door subtiele gitaren. Wanneer de warme stem van Joannne Van Bastelaere er tenslotte bij komt, valt alles mooi op zijn plaats. De backings van Sarah Verdeyen vullen deze dromerige song perfect aan, er gebeurt iets magisch als de twee zangeressen samen zingen.

Het is duidelijk dat Isadore de weg gevonden heeft naar hun eigen sound. Met Cry Me High leveren ze weer een sublieme single af die ons pakt en niet meer loslaat. Hier en daar doet de Leuvense band ons denken aan All About Eve maar dan zonder het bombastische. Isadore heeft alles in huis om het te maken. We zijn weer zwaar onder de indruk van deze pakkende single.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More