Home Belgisch BRIHANG – Telefoontje (Fake Records)

BRIHANG – Telefoontje (Fake Records)

by Ann Cnockaert

Na Tussenin brengt de West-Vlaamse artiest Brihang zijn tweede single Telefoontje van zijn aankomende album uit. De hele week hadden fans de exclusieve mogelijkheid om het nummer te beluisteren door te bellen naar een speciaal telefoonnummer dat hij via sociale media had gedeeld.

Brihang


Na een decennium in de muziekscene blijft Boudy Verleye ons verrassen. Midden de festivalgekte en zomerse feeststemming brengt de Knokkenaar met zijn tweede single plots een moment van rust. Het nummer Telefoontje gaat over dat ene onverwachte belletje dat altijd lijkt te komen op de minst geschikte momenten. De coupletten zitten vol slimme observaties, terwijl het refrein simpelweg ontroerend is. Precies het soort afwisseling dat we nodig hebben midden alle festiviteiten!

De releasedatum en de titel van het aankomende album worden nog even geheim gehouden. Op zondag 20 augustus staat Brihang op Pukkelpop. De twee shows in de Ancienne Belgique zijn inmiddels uitverkocht.

Facebook – Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More