Home Singles BRIHANG – Tussenin (Fake Records)

BRIHANG – Tussenin (Fake Records)

by Ann Cnockaert

Begin deze week kondigde Brihang een nieuw album aan en lanceerde hij de datum van zijn releaseshow in de AB. Het publiek is Boudy Verleye zeker niet vergeten! Amper 27 minuten had de West-Vlaamse artiest nodig om de grote zaal van de AB uit te verkopen. Als voorsmaakje van zijn aankomende album deelt Brihang zijn nieuwste single Tussenin.

© AlexanderPopelier

Brihang spreekt in Tussenin indirect zijn dochter toe en voorziet haar van waardevol advies voor de toekomst. Het nummer is een prachtig eerbetoon aan de kunst van het vinden van een evenwicht tussen de uitersten en het ontdekken van de nuances van het leven. Dit idee wordt op een subtiele manier weerspiegeld in de productie, die van licht en luchtig naar zwaar en duister gaat en weer terug. Het nummer is een krachtig bewijs van Brihangs unieke stem en zijn onafhankelijke en innovatieve benadering van muziek.

Bij Brihang draait het om kwaliteit en ook nu laat hij weer zien dat hij een getalenteerde woordkunstenaar is.

Voor de fans die geen ticket konden bemachtigen voor de releaseshow op 27/10 in de AB is er goed nieuws: Op 28/10 is er een tweede show! Info en tickets zijn te vinden via deze link.

Facebook – Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More