Home Singles BOSUM – Tongues Of Angels

BOSUM – Tongues Of Angels

by Ann Cnockaert

Het debuutalbum Ghostwood Country Club van Bosum werd in juni 2021 uitgebracht en betoverde de luisteraar met negen dromerige popsongs en een uitmuntend geluid. De langverwachte nieuwe release van de band is er eindelijk, met de single Tongues of Angels.

© Bosum

Wereldwijde crisissen, persoonlijke verliezen en nieuwe verantwoordelijkheden zorgden ervoor dat frontman Tom Verbeeck in 2022 de grip op zijn muzikaal avontuur verloor. Ondanks het gevoel van muzikale uitputting zette hij door en bleef hij nieuwe nummers opnemen in zijn thuisstudio.

De songtekst van Tongues of Angels behandelt het conflict tussen doorzettingsvermogen en verlies van controle. De single is een dromerige indieballad met een melancholische ondertoon, die het leed van persoonlijk en wereldwijd verdriet vertaalt.

Tongues of Angels biedt een combinatie van nostalgische teksten, zachte akoestische gitaren, dromerige pianopartijen en rustgevende vocalen, ondersteund door subtiele bas en drums en omgeven door sfeervolle synthesizers.

Het nummer wordt opgedragen aan Toms mentor en vriend Geert Maris (Nona Mez).

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More