Home Belgisch BOSHRA – Drifting (10|10 Music)

BOSHRA – Drifting (10|10 Music)

by Felix Sandon

In het universum van Dina Boshra wordt niets aan het toeval overgelaten. Meer dan een jaar hebben we moeten wachten op de opvolger van haar bezwerende debuutsingle This Town. Boshra’s nieuwe nummer Drifting is dan ook minutieus in elkaar gezet en de bijbehorende videoclip dompelt je als een nachtmerrieachtige horrorfilm onder in een duistere wereld.

Drifting neemt een lange aanloop voor het openbarst en Dina haar demonen volledig ontbindt. Een afgelijnd refrein dat zich in je hoofd nestelt is er niet meteen, maar onder je huid kruipen doet dit aardedonkere stukje elektronica wel. Intussen hypnotiseert Dina je helemaal met haar stem: voor je het beseft, is er geen ontkomen meer aan en ben je verstrikt in haar greep. En dan zijn er nog die tonen op het einde waarmee het nummer als een aardbeving nog even nazindert. Hopelijk moeten we niet nog eens een jaar wachten op nieuwe muziek van deze unieke zangeres en de twee klankentovenaars die mee haar fascinerende wereld vormgeven, het duo Raf en Ben Cyran.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More