Home Singles BOROKOV BOROKOV & Tristan feat. Lennert Jacobs & Sjoerd Bruil: ik wil je seks

BOROKOV BOROKOV & Tristan feat. Lennert Jacobs & Sjoerd Bruil: ik wil je seks

by Fabris Lemant

Sekstember werd fijn ingezet met een nieuwe release van de Antwerpse electropopsensatie Borokov Borokov. Er kwam wat lobbywerk van het Rotkat label aan te pas, maar na maanden aandringen (en enkele granaten aan de voordeur) ging het label van wijlen George Michael overstag om Borokov Borokov I Want Your Sex te laten coveren. ‘Oep zaan Antwaarps’ werd dit vrij vertaald naar ik wil je seks. De iconische popkoning draait zich waarschijnlijk om in zijn graf bij deze verkrachte versie van zijn hit maar hij zou er ook wel de grap van ingezien hebben. 

(c) Ann Cnockaert

Borokov Borokov laat zich vaak omringen door mooi volk, getuige daarvan de gastbijdragen van Mathieu Terryn (Bazart) en Fenne Kuppens (Whispering Sons) op hun laatste plaat Enkel Duetten die in het voorjaar verscheen. Voor Ik Wil Je Seks, versterkten Lennert Jacobs (The Germans), Sjoerd Bruil (Gruppo di Pawlowski) en Isolde Van Den Bulcke (Tristan) de troepen. Het resultaat klinkt zwoel, sexy, fout en kitscherig tegelijkertijd en werd prompt tot Catch of the Day gebombardeerd op Studio Brussel. 

Het nummer komt uit de te verschijnen cassette Vreemdgaan Met Borokov Borokov, Seks Nummers, die later dit jaar uitkomt en zoals de titel doet vermoeden moeten we dit met een korreltje zout en de nodige voorzichtigheid (hallo Durex) nemen. Deze quarantaine nazomersingle is een leuk tussendoortje en werd op zijn Borokoviaans voorzien van een foute clip.

Borokov Borokov speelt op 11 september ten dans in De Casino in Sint Niklaas samen met die andere kitsch klasbak Willy Organ. Code rood voor wie eens fout  (of vreemd) wil gaan!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More